Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αραούχο στους παίκτες της ΑΕΚ: “Θέλω να επιστρέψω, αλλά…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση κατέκτησε την πρωτιά στα πλέι οφ της Superleague και πλέον -μετά το θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου- το θέμα που απασχολεί τους “κιτρινόμαυρους¨είναι αυτό της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός αγαπήθηκε και αγάπησε την ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε -και πάλι- από τη συνομιλία που είχε το πρωί της Δευτέρας με τους συμπαίκτες του στην Ένωση.

Ο Αραούχο ευχαρίστησε τους “κιτρινόμαυρους” για την ευτυχία που του χάρισαν, τόνισε για μια ακόμη φορά πως θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι, αλλά επισήμανε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

“Σας ευχαριστώ πολύ για την ευτυχία που μου χαρίσατε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου. Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Είστε μία μεγάλη ομάδα κι αν επιστρέψω θα ήθελα να είμαστε όλοι μαζί”, είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Αραούχο.

Απ’ την μεριά τους, οι Έλληνες παίκτες της Ένωσης έστειλάν το δικό τους μήνυμα: “Και εμείς σε ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά σου και τον χαρακτήρα σου. Έδεσες γρήγορα με εμάς και κάναμε ωραία πράγματα. Εις το επανιδείν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε