Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αργεντινή – Γαλλία: Με Καρίμ Μπενζεμά στον τελικό του Μουντιάλ οι τρικολόρ

Αργεντινή – Γαλλία: Με Καρίμ Μπενζεμά στον τελικό του Μουντιάλ οι τρικολόρ

Ενισχυμένη θα παραταχθεί η Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή την Κυριακή (18/12), μιας και ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε άδεια από τη Ρεάλ και ταξιδέψει στο Κατάρ.

Σύμφωνα με την AS, η Ρεάλ Μαδρίτης επέτρεψε στον Καρίμ Μπενζεμά να ταξιδέψει στο Κατάρ για να στηρίξει τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός ήταν εξαιρετικά άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Γαλλίας και έμεινε εκτός Μουντιάλ την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντικαταστάθηκε στη λίστα των τρικολόρ, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο Κατάρ και να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Γαλλίας.

Αν οι Γάλλοι καταφέρουν και πάλι να κατακτήσουν το Μουντιάλ, τότε ο 34χρονος Μπενζεμά θα πάρει κανονικά μετάλλιο, καθώς η FIFA θα απονείμει 26 μετάλλια και ο Ντεσάμπ δεν τον αντικατέστησε ποτέ.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μπενζεμά είναι πιθανό να αγωνιστεί στον τελικό, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να αποφεύγει να απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις