Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αργύρης Καμπετσής: Στην Ουγγρική Ντιοσγκιόρ θα συνεχίσει την καριέρα του

Αργύρης Καμπετσής: Στην Ουγγρική Ντιοσγκιόρ θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο Αργύρης Καμπετσής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Ουγγαρία και τον σύλλογο της Ντιοσγκιόρ.

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, ο Αργύρης Καμπετσής ανακοινώθηκε από την ουγγρική Ντιοσγκιόρ, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με τους «κόκκινους» οι οποίοι τη φετινή σεζόν θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

«Θέλω να βοηθήσω τη Ντιοσγκιόρ να πετύχει τους στόχους της με γκολ και ασίστ. Έχω δουλέψει στο παρελθόν με τον Σεργκέι Κουζνέτσοφ στον Παναθηναϊκό (σ.σ. συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι το 2020), ξέρω ποιες είναι οι προσδοκίες του και ποιες μεθόδους δουλειάς ακολουθεί. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν τα λόγια του Έλληνα επιθετικού κατά την παρουσίαση του από την ομάδα.

Ο Καμπετσής μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό και να ευχαριστήσει τον σύλλογο και τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αργύρης Καμπετσής (@argiris_kampetsis)

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις