Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αρης-ΑΕΚ: “Γκρέμισε” την μπασκέτα στο παρκέ! Σχεδόν μια ώρα διακοπή

Αρης-ΑΕΚ: “Γκρέμισε” την μπασκέτα στο παρκέ! Σχεδόν μια ώρα διακοπή

O Τζαμέλ Χάγκινς από… υπερβάλλοντα ζήλο γκρέμισε στο παρκέ την μπασκέτα στον προημιτελικό του Αρη με την ΑΕΚ, στο «Nick Galis Hall».

Η μπασκέτα μετά το εντυπωσιακό -κατά τ’ άλλα- κάρφωμα έπεσε αργά στο παρκέ με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά σε αυτή που έπρεπε να επιδιορθωθεί.

Συνεπώς, διεκόπη η διεξαγωγή του προημιτελικού και υπάρχει κίνδυνος να μη συνεχιστεί το ματς. Αρχικά έγινε αλλαγή στη στεφάνη και έπειτα κρίθηκε ότι πρέπει να αλλαχθεί και το ταμπλό!

Το σκορ σ’ εκείνο το σημείο ήταν στο 40-36 υπέρ του Αρη.

Oι παίκτες ζεσταίνονται κατά τη διακοπή

 «Αντικαταστάθηκε το στεφάνι, αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα. Με αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Το στεφάνι πρέπει να ‘ναι οριζόντιο και το ταμπλό κάθετο, κάτι που για την ώρα δεν ισχύει. Πρέπει σε εύλογο διάστημα –όπως ορίζουν οι κανονισμοί- να γίνει η αποκατάσταση του προβλήματος. Όσο βλέπουμε πως υπάρχουν προσπάθειες, τότε θα περιμένουμε για λίγο ακόμα. Δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα η προσπάθεια, πρέπει να σκεφτούμε και τους παίκτες. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε η ΕΟΚ θα πρέπει να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με το ματς», εξήγησε άνθρωπος του γηπέδου.

 

 

Η μπασκέτα επιδιορθώθηκε κατά τη διακοπή που διήρκησε περίπου μία ώρα και ο αγώνας θα αρχίσει και πάλι από το 40-36…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε