Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: «Μάχη» δεύτερης θέσης στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης – ΑΕΚ: «Μάχη» δεύτερης θέσης στο «Κλ. Βικελίδης»
Intime.gr

Θα μείνει ο Άρης μόνος του δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague ή θα τον φτάσει η ΑΕΚ. Η… απάντηση θα δοθεί στο «Κλ. Βικελίδης» στη μεγάλη εξ αναβολής αναμέτρηση των δυο ομάδων (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1).

Κλείνουν τις υποχρεώσεις τους για το…. 2020. Άρης και ΑΕΚ συγκρούονται στη Θεσσαλονίκη, στο εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική της Superleague, έχοντας βάλει στο «μάτι» τη δεύτερη θέση του βαθμολογικοί πίνακα.

Μόνος πίσω από τον Ολυμπιακό θέλει να παραμείνει ο Άρης (33 β.), προερχόμενος από ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και από μια περίοδο αγωνιστικής αστάθειας.

Να γίνει… συγκάτοικος των Θεσσαλονικέων στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει η ΑΕΚ (30 β.) και παράλληλα να αφήσει πίσω της τον ΠΑΟΚ (32 β.), που έφερε 1-1 με τον Ολυμπιακό (42 β.) στην Τούμπα.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της η Ένωση αρχίζει να βρίσκει τα «πατήματα» της, κρατώντας μάλιστα για δυο σερί αγωνιστικές το «μηδέν» στην άμυνα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναμένεται να παραταχθεί με τους: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Σίλβα, Μάνο.

Την αποστολή του Άρη συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Μαντσίνι, Κάτσε, Δεληζήσης, Ιωάννου και Μπαγκαλιάνης.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στο «Βικελίδης» με τους: Αθανασιάδη, Μπακάκη, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα,Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ.

Την κιτρινόμαυρη αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Θεοχάρης, Λάτσι, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση (13η αγωνιστική) που θα ξεκινήσει νωρίτερα (17:15) ο Ατρό,μητος υποδέχεται τη Λαμία και… καίγεται για το «τρίποντο» που θα τον φέρει κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις