Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Νίκη με το ακουστικό στο Φάληρο

Άρης – ΑΕΚ: Νίκη με το ακουστικό στο Φάληρο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη (21:00, Novasports Prime, newsit.gr) στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Η αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Ένωση παλεύει με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υστερεί στην ισοβαθμία με τους πράσινους και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ό, τι θα φέρει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έτσι ώστε να πάρει το πάνω χέρι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Στον αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τους Πάλμα (ίωση) και Μπράμπετς (τραυματίας), ενώ εκτός έμειναν σταθερά και οι Μάνου Γκαρθία, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Καρακασίδης. 

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον Ρότα, αλλά χωρίς τον Σιντιμπέ στην αποστολή της, ενώ εκτός φυσικά είναι ο Αραούχο, ο οποίος θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στην αγωνιστική δράση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις