Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ: Χωρίς τον Λουίς Πάλμα η αποστολή των «κιτρίνων»

Άρης – ΑΕΚ: Χωρίς τον Λουίς Πάλμα η αποστολή των «κιτρίνων»
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο προπονητής των “κιτρίνων”, Τόλης Τερζής δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Λουίς Πάλμα.

Ο Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και ο Πάλμα βρίσκεται εκτός, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (08/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Πάλμα (ίωση), Μπράμπετς, Μανού Γκαρθία (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις