Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης: Απρόοπτο με Κάτσε – Εκτός προπόνησης Ματίγια και Γκαρσία

Άρης: Απρόοπτο με Κάτσε – Εκτός προπόνησης Ματίγια και Γκαρσία
ΦΩΤΟ Intime

Με προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (10/3) η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/3) με τον ΟΦΗ, αφού οι Έργκους Κάτσε, Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας.

Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο έχει υποστεί ο Έργκους Κάτσε, που ακολούθησε θεραπεία και δεν προπονήθηκε σήμερα (10/3) και αναμένεται επανεκτίμηση της κατάστασής του από ιατρικό επιτελείο του Άρη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης 

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη, παιχνίδι μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις