Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – Ατρόμητος: Χωρίς Ματίγια και Ματέο Γκαρσία οι «κίτρινοι»

Άρης – Ατρόμητος: Χωρίς Ματίγια και Ματέο Γκαρσία οι «κίτρινοι»
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην 24η αγωνιστική της Superleague (28/02, 15:00 LIVE από το Newsit.gr) και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και ο Άκης Μάντζιος δεν θα τους έχει τελικά στη διάθεσή του για τον εντός έδρας αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (28/02) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής), ο οποίος υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και προληπτικά ο Χαβιέρ Ματίγια, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις