Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άρης: Έριξαν μολότοφ στο γυμναστήριο όπου στεγάζεται το τμήμα πυγμαχίας της ομάδας

Άρης: Έριξαν μολότοφ στο γυμναστήριο όπου στεγάζεται το τμήμα πυγμαχίας της ομάδας
facebook.com/ArisBoxingClub

Επίθεση με βόμβα μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.04) στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη, στην περιοχή του Χαριλάου.

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Βόμβα μολότοφ έριξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.04) στο γυμναστήριο όπου στεγάζεται το τμήμα πυγμαχίας του Άρη, επί της οδού Αλκμήνης,.

Από το περιστατικό, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Την έρευνα ανέλαβε Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Η ανάρτηση που έκανε το τμήμα πυγμαχίας του Άρη:

Δυστυχώς κυρίες και κύριοι σήμερα το πρωί ερχόμενος στο γυμναστήριο για την πρωινή προπόνηση αντίκρισα αυτό το θέαμα που βλέπεται στις φωτογραφίες, το τέρας της οπαδικής βίας και του μίσους, κτύπησε κυριολεκτικά την πόρτα μας. Άνθρωποι με αρρωστημένα και θολωμένα μυαλά γεμάτα με οπαδικό μίσος, άνθρωποι χωρίς σκοπό, χωρίς στόχους στην ζωή τους, άνθρωποι που κρύβονται πίσω από άλλους φορώντας κουκούλες .

Η οπαδική βία πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ, πριν κλάψουμε και άλλους νεκρούς, πριν δούμε και άλλες μαυροφορεμένες μάνες.

Αγαπητοί γονείς μορφώστε και προστατέψτε τα παιδιά σας, διδάξτε τους τις αξίες της ζωής, η παιδεία των παιδιών μας ξεκινά από το σπίτι, από την οικογένεια. Ενημερώνουμε τους αθλητές του τμήματος ότι το γυμναστήριο θα λειτουργήσει κανονικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις