Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης – Γιαννάκης: “Επιστρέφω σε ένα πιο περιποιημένο σπίτι”

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Ο Νίκος Λάσκαρης παρουσίασε το νέο προπονητή του Άρη, Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς δεν είναι φτιαγμένοι για την 4η θέση! Τι δήλωσε ο ισχυρός άντρας των “κίτρινων” για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επέστρεψε “σπίτι” του, προκειμένου να οδηγήσει τον Άρη… ψηλά. Ο “Δράκος” ανέφερε πως οι “κίτρινοι” δεν είναι ομάδα… τέταρτης θέσης, τόνισε πως μόνο με ενότητα θα υπάρξει πρόοδος, ενώ αναφέρθηκε και για τα σχέδια επιστροφής του Νίκου Γκάλη στο “Παλέ”.

Από την μεριά του, ο ισχυρός άντρας του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, δέχθηκε ερωτήματα τόσο για τη δικαστική του περιπέτεια, για τον τρόπο που θα διοικηθούν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και για τα οικονομικά της ΚΑΕ.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Βέβαια, πρόεδρε, για να πω την αλήθεια το σημερινό σπίτι είναι πιο περιποιημένο από αυτό που άφησα. Αυτό είναι ένα θετικό κομμάτι, που εμένα με κάνει να γυρίσω και να έρθω εδώ για να συμπαρασταθώ σε μια καινούργια προσπάθεια που γίνεται. Έχω έρθει για να χτίσουμε την ομάδα, με τον τρόπο που της αξίζει. Θεωρώ ότι ο Άρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Φυσικά, δεν μπορεί να γίνει τώρα γιατί η οικογένεια του προέδρου περνάει μια δύσκολη στιγμή. Πρέπει να συμπαρασταθούμε. Είδα ένα καινούργιο σπίτι. Έχουν γίνει προσπάθειες, οι οποίες δίνουν προοπτική στην ομάδα. Βρέθηκα εδώ για να συμπαρασταθώ σε αυτή την προσπάθεια, που αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι μαζί.

Ξέρετε πολύ καλά ότι και όταν ήμουν παίκτης πάντα με ενδιέφερε πώς θα παίξουμε όλοι καλύτερα. Να κάνουμε και τον συμπαίκτη μας να παίξει καλύτερα. Αυτό είναι το σύνθημα που πρέπει να μπει στην νοοτροπία όποιου θέλει να συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μια μοναδική προσπάθεια. Πάντα έκανε μοναδικές προσπάθειες ο Άρης. Και στο πρωτάθλημα το 1979 και όταν δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα. Και στη δική μας εποχή ήταν πολλοί άνθρωποι. Πρέπει να γίνει συσπείρωση για να αποδώσει αυτή η προσπάθεια. Θεωρώ ότι υπάρχει η προοπτική. Όταν και ο πρόεδρος ξεπεράσει τις δυσκολίες νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε θαύμα.
 
Ο Άρης είναι μια μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κάνει με ξεχωριστό τρόπο το πώς θα γίνει μεγάλος. Βλέπετε κατά καιρούς ομάδες όταν δεν έχουν χρήματα δεν έχουν τρόπο λειτουργίας. Εδώ θέλουμε μια ομάδα με προοπτική υψηλού επιπέδου απόδοση σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που αξίζει στον κόσμο του Άρη με επιμονή και υπομονή, για να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Κάποιοι μπορεί να μην αισθάνονται καλά ή να μην έχουν τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις. Σήμερα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Πιστεύω ότι ο Άρης θα γίνει η ομάδα που θα παράγει στελέχη και αποτελέσματα και θα κάνει περήφανο τον κόσμο. Θα πρωταγωνιστεί σε κάθε ματς. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους. Χρειάζεται δουλειά και να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας».
 
Για την ενότητα του Άρη: «Δεν θεωρώ ότι θα είμαστε όλοι μαζί, αλλά θα το ήθελα. Είναι φυσιολογικό. Στην Ελλάδα ζούμε. Είτε το θέλουμε είτε όχι, η πρόοδος του Άρη θα μας κάνει όλους χαρούμενους. Ή τους περισσότερους… Αυτοί οι περισσότεροι βρίσκονται παντού σε όλο τον κόσμο. Θα έχουμε μια ομάδα που μάχεται και παλεύει. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που δεν θα σταματήσει να ονειρεύεται και να πιστεύει. Αυτό δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Μπορούν να μπουν τα θεμέλια. Προετοιμάζει το έδαφος μια ομάδα, που θέλει ιδιαίτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Αν το μέλλον δεν είναι γρήγορο, θα είναι σταθερό».
 
Για την νέα λειτουργία του Άρη και το αν είναι έτοιμος: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχω πρόβλημα με τις δύσκολες αποφάσεις. Πιστεύω στις αποφάσεις των ανθρώπων που συνεργάζομαι. Ίσως θέλουν περισσότερη πίεση ή συζήτηση. Έχω δουλέψει με πολλά παιδιά, που έχουν δυνατότητες αλλά όχι τη συγκέντρωση, που χρειάζεται το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει, αλλά όχι σε μια – δυο μέρες προπόνησης. Θέλει σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κοιμάσαι πολύ το βράδυ. Όλα αυτά μας κάνουν καλύτερους».
 
Για τα νούμερα των οικονομικών του Άρη: «Στον πρόεδρο ξέρετε τι είπα; Τα νούμερα είναι για τη διοίκηση, όχι για δημόσια. Υπάρχουν άνθρωποι που στοχεύουν. Ξέρετε πώς λειτουργεί αυτό. Πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές και να φέρουμε τα πιο δυνατά στελέχη, που θα δουλέψουν σκληρά. Αν δεν μπορούν να μαρκάρουν, ας κάνουν φάουλ».
 
Για τον Άρη της νέας σεζόν και αν η κατάσταση του θυμίζει άλλες καταστάσεις του παρελθόντος: «Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για συγκρίσεις. Πρέπει να μιλάμε για το τώρα. Θέλουμε μια ομάδα που θα παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα προσπαθεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Αυτός είναι ο στόχος. Αρκεί να μην εμπλέκεται με τον στόχο της προόδου των νέων στελεχών μας. Θέλουμε τα νέα παιδιά να προοδεύσουν. Ξέρουμε ότι είναι ταλαντούχα. Θα φέρουμε κι άλλα που θα φέρουν κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Ψάχνουμε από την πρώτη μέρα, είμαστε σε αναζήτηση».
 
Για το μεγάλο πλάνο του Άρη: «Θα το δούμε στην πράξη. Είπα και στην αρχή για τον χώρο… Αυτό το γήπεδο φιλοξένησε γίγαντες. Τότε ήταν ψιλοχάλια. Τώρα το γήπεδο αυτό μπορεί να φιλοξενήσει έναν άνθρωπο που σέβεσαι και εκτιμάς. Το ότι ο Άρης πριν 2-3 χρόνια ήταν στην άκρη του γκρεμού… Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουμε και να βοηθήσουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε κάτι στον Άρη. Είμαι και εγώ εδώ. Το συμβόλαιο είναι για έναν χρόνο γιατί θέλουμε η εμπιστοσύνη να αποδειχθεί στην πράξη.
 
Ήρθα και από την πρώτη μέρα που ασχολούμαι με την ομάδα θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δείξω ότι ο Άρης έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Ακόμα δεν βρήκε τον τρόπο να συνεργαστεί ο ένας με τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Θέλω να κάνω τα παιδιά να πιστέψουν ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο Λεμπρόν για να παίξεις μπάσκετ. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά. Παίζουν μπάσκετ και έπαιξαν πολύ καλά. Όπως η Εθνική Ελλάδας. Κάτι που δεν πιστεύεις μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να αγαπιόμαστε, αλλά να σεβόμαστε τον άλλον και να τον εμπιστευόμαστε. Αυτό θα μας κάνει ξεχωριστούν στην καινούργια εποχή».
 
Για το αγωνιστικό πλάνο: «Ξεκινάμε με τα παιδιά και τα στελέχη που είναι ήδη. Για τους συνεργάτες μου θα ενημερωθείτε. Πρώτα θέλω να μιλήσω με τα παιδιά που είναι εδώ. Δεν είμαστε Ρεάλ Μαδρίτης οικονομικά, για να πάρουμε ό,τι υπάρξει στην αγορά. Θέλει υπομονή. Έχουμε χρόνο ακόμα. Πρέπει να έχουμε υπομονή στον τρόπο που θα κάνουμε την ομάδα μας σκληρή και δυνατή. Δεν έχουμε τα πολλά χρήματα να πάρουμε όποιον θέλουμε. Θέλουμε ηρεμία και υπομονή. Θα τα καταφέρουμε, να είστε σίγουροι. Η ομάδα θα είναι δυνατή».
 
Για το ελληνικό στοιχείο του αγωνιστικού πλάνου και το μέλλον παικτών που έχουν συμβόλαιο, όπως ο Καββαδάς: «Θα μιλήσουμε μαζί του. Τον θέλω. Τον θέλουμε. Ο Βασίλης είναι και από την Νίκαια. Δεν μπορώ να απαντήσω όμως σε αυτό το ερώτημα. Με ενδιαφέρουν οι Έλληνες παίκτες. Ταλαντούχα παιδιά με πάθος για την κορυφή, που ξοδέψουν τον εγωισμό σε αυτή την προσπάθεια. Αλλά, θα βρούμε και παιδιά άλλης εθνικότητας, που έχουν όνειρα. Θα τους βοηθήσουμε, αρκεί να βοηθήσουν την ομάδα».
 
Για το πώς κοιμήθηκε το βράδυ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Άρη: «Αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά. Πιστεύω πολύ στον Άρη, την ομάδα μας. Πιστεύω στους ανθρώπους που είναι εδώ. Θεωρώ ότι αγαπούν την ομάδα. Πολλές φορές αυτή η αγάπη εκφράζεται με λάθος τρόπο. Ο Άρης έχει δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όχι μόνο στο ελληνικό. Αξίζει τον κόσμο να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί. Μπορούμε να βλέπουμε ψηλά, να ονειρευόμαστε. Δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Πάντα μου περνούν από το μυαλό. Όπου κι αν ταξιδέψω υπάρχει κάποιος Αρειανός. Πολλές φορές ο Άρης είναι μια ομάδα που… αυτοκαταστρέφεται. Ήρθε η ώρα να παλέψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί».
 
Για τις σκέψεις που υπάρχουν για επιστροφή του Γκάλη στο «Παλέ»: «Έχει πολλά να δώσει ο Νικ. Ήδη δίνει με την σκιά του σε όλο το μπάσκετ. Και εκείνος θα νιώθει καλύτερα να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους του μπάσκετ και συγχρόνως να περνάει ωραία την οικογενειακή του ζωή. Μακάρι…».

Απ’ τη μεριά του, ο κ. Λάσκαρης δήλωσε: «Όπως ξέρετε κάναμε ένα ΔΣ λίγο πριν, ήρθε και ο κόουτς από την Αθήνα για την παρουσίαση. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε. Θα ήθελα να σας πω ότι παρά τις δυσκολίες είμαι εδώ. Θα συνεχίσω να είμαι εδώ. Δεν έχουμε σκοπό ως οικογένεια να φύγουμε από τον Άρη μας. Έχουν ακουστεί διάφορα. Είμαστε εδώ για να μείνουμε.

Η τελευταία χρόνια ήταν μεγάλο μάθημα για εμάς, ένα σχολείο. Δεν έχουμε μάθει να διοικούμε ομάδες. Η περσινή χρονιά με όλες τις δυσκολίες ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο. Έδωσε μαθήματα για το μέλλον. Φέτος θα λειτουργήσουμε με πιο τεχνοκρατικά πρότυπα. Τις επόμενες ημέρες θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας για διάφορα θέματα της ομάδας. Αυτό θα σημαίνει μια πιο ομαδική λειτουργία προς αποφυγή καθυστερήσεων ή μη σωστών αντιμετωπίσεων. Οποιαδήποτε θέματα είχε ο Άρης τα παίρνω πάνω μου, είχαν να κάνουν με αποφάσεις δικές μου, κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Την τελευταία φορά είχα πει ότι έχω σκοπό να κλείσω πρώτα την περσινή χρονιά, πριν ασχοληθώ με την επόμενη. Πίστευα ότι θα το καταφέρουμε. Δεν ήταν εφικτό. Φτάσαμε Ιούλιο και δεν έχουμε κλείσει οικονομικά με το προηγούμενο έτος. Κάνω ένα βήμα πίσω σε αυτό που είχα θέσει ως στόχο και διαχωρίζω την περσινή χρονιά από το μέλλον του Άρη.
 
Η νέα ομάδα θα στηθεί με μπάτζετ πάνω στα έσοδα του Άρη για την επόμενη χρονιά. Είχαμε τις επαφές με τον κόουτς. Θα ήθελα να πω ότι του “πουλήσαμε” την ιδέα του Άρη. Έχει ζήσει τις ένδοξες στιγμές του Άρη στο… πετσί του. Τα έχει βιώσει όσα βλέπαμε από την τηλεόραση. Είναι ζωντανός θρύλος. Του εξηγήσαμε το πλάνο για τον Άρη της επόμενης πενταετίας και παραπάνω. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν μέσω φίλων που ήθελαν να μας γνωρίσουν και να μας φέρουν πιο κοντά. Είχε και ο ίδιος την ευκαιρία να μας γνωρίσει και να πιστέψει στο πλάνο μας. Αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα και να κάνουμε τη μεγάλη κίνηση για την αναγέννηση του Άρη. Συμφωνήσαμε για συνεργασία. Ο κόουτς έρχεται πίσω στο σπίτι του. Φέτος θα βάλουμε τις βάσεις για τον Άρη της επόμενης πενταετίας. Θα βάλουμε γερές βάσεις για το μέλλον. Θέλουμε να δουλέψουμε σε πρότυπα αμερικανικά με παραγωγή ταλέντων και εσόδων. Μια ομάδα είναι και εκτός γηπέδου που πρέπει να βρει έσοδα για να λειτουργήσει. Σε όλα αυτά πιστεύουμε ότι ο κόουτς θα μας βοηθήσει. Είμαστε εδώ για να πούμε welcome coach».
 
Για τη δικαστική περιπέτειά του: «Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Υπάρχει δικαστική διαμάχη. Δεν είμαι συμβαλλόμενο μέρος. Έχουν φέρει μια υπόθεση στην Ελλάδα για να βλάψουν το κύρος του ονόματος. Είναι εκβιαστικό. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Είναι σε εξέλιξη. Θα το λύσει η δικαιοσύνη. Εργαζόμαστε γύρω από αυτό. Αυτό μας επηρέασε την προηγούμενη χρονιά. Φέτος το στήσιμο θα είναι διαφορετικό, ώστε να μην επηρεάζεται από τέτοιες υποθέσεις».
 
Για τους ανθρώπους που τον πολεμούν εκ των έσω: «Θα είμαι σύντομος. Δεν ανήκει στην ύλη της συνέντευξης Τύπου. Έχουμε κοιταχτεί στα μάτια με τους υπόλοιπους του ΔΣ. Έχουμε λύσει τις διαφορές. Μιλούσαμε λιγότερο μεταξύ μας. Επιτρέψαμε καλοθελητές να μας επηρεάσουν. Θα φέρω ένα απλό παράδειγμα, το μήνυμα ενότητας του κυρίου Αρβανίτη και πώς αυτό ερμηνεύτηκε από δημοσιογράφους και φιλάθλους. Υπάρχει μια προσπάθεια που δημιουργεί αρνητικό κλίμα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να υπάρχουν παρατάξειες και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αλλιώς θα πάρουμε αποφάσεις. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις».
 
Για το άρθρο 99: «Η ομάδα έχει υποχρεώσεις. Ήμασταν συνεπείς και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Το μπάτζετ είναι εσωτερική υπόθεση. Θα είναι ανάλογα με τα έσοδά μας. Μην αισθάνεστε άσχημα με αυτό. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να τα δείξουμε στην πράξη και να χαρείτε με αυτά, όχι να λέμε “θα, θα, θα”. Φέτος που πιέστηκα βρέθηκα μετά να μην θεωρηθώ φερέγγυος, για πράγματα που δεν έφταιγα εγώ. Θα λέμε ότι κάτι είναι done, όταν είναι done. Ο προγραμματισμός θα είναι με όσα χρήματα ξέρουμε ότι έχουμε. Ούτε ο κόουτς ούτε οι παίκτες θα έχουν πρόβλημα. Ταυτόχρονα θα δουλέψουμε για τα θέματα του παρελθόντος. Έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος του χρέους που παραλάβαμε».
 
Για τις νέες χορηγίες του Άρη: «Έχουμε επαφές με το εξωτερικό, με μεγάλους πιθανούς σπόνσορες. Είναι κυρίως συνεργάτες μας επαγγελματικά, με τους οποίους γνωριζόμαστε παγκοσμίως. Ξέρουν πού έρχονται. Τους ενδιαφέρει το μεγάλο πλάνο του Άρη. Έχουν αγοράσει την ιδέα του Άρη με το νέο γήπεδο και τα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζουμε».
 
Για το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των παικτών και των προσφυγών, καθώς και για το πλάνο της ομάδας, αλλά και το ότι το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι μονοετές: «Προτιμώ να μην μιλάμε με “θα”. Δουλεύουμε όλοι για να λυθεί το θέμα. Θα δημιουργηθεί ειδική ομάδα για το συγκεκριμένο κομμάτι. Θα είναι ξεχωριστό το παρελθόν από την επόμενη χρονιά. Αναφορικά με τον κόουτς… Έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή. Όταν συζητούσαμε ήταν μια μεγάλη ιδέα για τον Άρη. Θέλαμε να δούμε με ποια μορφή μπορεί να γίνει αυτό, ως τιμ μάνατζερ ή ως πρόεδρος. Τι θα μπορούσε να προσφέρει και από ποια θέση μπορεί να τον βοηθήσει, καθώς και τι ενδιαφέρει και τον ίδιο. Οι συζητήσεις ήταν διαφορετικές. Έρχεται στον Άρη, μας τιμά ως οικογένεια. Δεν είναι η πιο εύκολη στιγμή. Ξεκινάμε έτσι για να μην μπούμε σε μεγάλες διαδικασίες. Πιστεύουμε ο ένας τον άλλον. Ας ξεκινήσουμε μαζί το έργο και μέσα στη χρονιά θα δούμε το πλάνο για να το κάνουμε πολυετές. Θα το δούμε στην πράξη».
 
Για τα διαρκείας και τις οικονομικές ανάσες από τον κόσμο: «Είναι σωστό αυτό, το συζητήσαμε και στο ΔΣ. Αποφασίσαμε να βγουν τα διαρκείας την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι όλοι ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Πιστεύω ο κόσμος θα δείξει έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα. Ο ερχομός του κόουτς είναι το καλύτερο έναυσμα». Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει χρηματοδότηση της εταιρείας: «Αυτό δεν ισχύει ακριβώς. Απλώς, είπαμε ότι η ομάδα θα βασίζεται στα σίγουρα έσοδα. Δεν θα βασίζεται σε πιθανά μελλοντικά εισοδήματα. Αυτό διαφοροποιεί το πού ξεκινάμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ποιοτική ομάδα».
 
Για το αν σκέφτεται να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Είμαστε ανοιχτοί αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοια πρόταση. Είχε γίνει τέτοια συζητήση στο ΔΣ για ανθρώπους από το εξωτερικό που φέρεται να θέλουν κάτι τέτοιο. Το θεωρώ λογικό. Δεν είμαι αντίθετος. Δεν ξέρω αν θα το δούμε σαν συμπαίκτες. Αλλά, στην ουσία είναι. Θα βάλει κάποιος τα χρήματά του σε κάτι που πιστεύει και αγαπάει. Ναι, έλα, βάλε τα χρήματά σου και πάρε μετοχές. Μην μιλάς μόνο απ’ έξω. Και εγώ τα περίμενα τα πράγματα διαφορετικά. Αν δεν μπεις στο ΔΣ δεν έχεις ιδέα πόσο πολύπλοκο είναι το θέμα. Ακόμα και αν έχεις δουλέψει σε πετρέλαια και τράπεζες… Έλα σε μια ομάδα σαν τον Άρη με απαιτητικούς φιλάθλους να δεις πόσο δύσκολο είναι. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Δεν έχει τεθεί πάντως στο ΔΣ να ζητήσουμε εμείς ΑΜΚ. Ειπώθηκε ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον άτομα από το εξωτερικό. Αυτό έχει γίνει. Ως ομάδα και ΔΣ δεν έχουμε κυρήξει ΑΜΚ».
 
Για το αν έχουν βρεθεί οι οικονομικές λύσεις: «Έχουν βρεθεί, αλλά ας τα αναλύσει ο κύριος Παπακυριάκης».
 
Για τις σκέψεις που υπάρχουν για επιστροφή του Γκάλη στο «Παλέ»: «Τον θέλουμε πολύ. Έχει γίνει συζήτηση και με τον κόουτς. Ο κόουτς ξεκίνησε τη συζήτηση. Είχε πει να φέρουμε τον Νικ στην παρέα μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Για αρχή θα ήταν ωραίο να τον βλέπουμε στο γήπεδο. Μας ενδιαφέρει πολύ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε