Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άρης – Κηφισιά LIVE για την έβδομη αγωνιστική της Super League

Άρης – Κηφισιά LIVE για την έβδομη αγωνιστική της Super League

Ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1. Μονόδρομος η νίκη για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη μεσοβδόμαδη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, την ώρα που η Κηφισιά ψάχνει βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Κηφισιά από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Άρης – Κηφισιά

Ο Άρης έχει επικρατήσει και στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια του, με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, αλλά εκτός έδρας έχει τρεις ήττες από ΟΦΗ, Λαμία και Ολυμπιακό, ενώ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.

Οι Κίτρινοι δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν με την Κηφισιά σε καμία κατηγορία, ούτε κληρώθηκαν ποτέ για το Κύπελλο Ελλάδος. Η τελευταία ομάδα που έκανε τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία και αντιμετώπισαν οι Κίτρινοι ήταν ο Βόλος, όπου στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ιστορίας τους ηττήθηκαν με 1-0 στη Μαγνησία, αλλά ως γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0.

Η αμέσως προηγούμενη νέα της κατηγορίας που αντιμετώπισαν ήταν η Λαμία, όπου επικράτησαν με 3-0 στην Φθιώτιδα στις 27 Αυγούστου 2018, στο παρθενικό παιχνίδι της στην κατηγορία, ενώ στον δεύτερο γύρο σημείωσαν νέα νίκη με 1-0.

Η Κηφισιά μέχρι τώρα έχει τρία εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία μετρά ισάριθμες ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), από ΠΑΟΚ (2-1) και από τον Ολυμπιακό (4-0).

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος είναι συνδεδεμένος με τον σύλλογο της Κηφισιάς, αφού είναι η ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και αγωνίστηκε μέχρι να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 1991 ως ποδοσφαιριστή ο Πανιώνιος.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: –

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις