Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης – Κοβαλίβκα: Φαβορί κόντρα στους πρωτάρηδες Ουκρανούς

Άρης – Κοβαλίβκα: Φαβορί κόντρα στους πρωτάρηδες Ουκρανούς

Ο Άρης υποδέχεται την πρωτάρα Κόλος Κοβαλίβκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Πέμπτης (17/9, 21:00), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί κόντρα στους Ουκρανούς, οι οποίοι κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Οι Σάκιτς, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς και Γκάνεα στην άμυνα, θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, όπως και η παρουσία των Φετφατζίδη, Γκάμα στα πλάγια της επίθεσης αλλά και των Σάσα, Ματίγια στα χαφ. Από εκεί και πέρα, είναι ερωτηματικό αν θα προτιμηθεί ο Τζέγκο αντί του Μπερτόλιο στα χαφ αλλά και ο Λόπεθ αντί του Μαντσίνι στην επίθεση.

Ο Ρουσλάν Κοστιούσιν αναμένεται να ξεκινήσει με τον Βόλινετς κάτω από τα δοκάρια, τους Ζοζούλια, Πετρόφ, Γιαβρίς και Γέμετς τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ενώ οι Νόβακ, Ζαντόγια και Μπογκντάνοφ θα είναι η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Ο Σμιρνίλ θα παίξει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, ο Αντιουκ στα αριστερά και ο Λισένκο στην κορυφή της επίθεσης.

O 31χρονος Ελβετός διαιτητής Λιονέλ Τσούντι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματίας Σμπρίσα, Πασκάλ Χίρτσελ και τέταρτος ο, επίσης Ελβετός, Αλεσσάντρο Ντούντιτς

. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη συνδρομητική Novasports.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις