Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άρης: «Κράξιμο» στους παίκτες από οπαδούς, «γκάζια» από Καρυπίδη – «Ξεφτίλα και ντροπή αυτό που έγινε»

Άρης: «Κράξιμο» στους παίκτες από οπαδούς, «γκάζια» από Καρυπίδη – «Ξεφτίλα και ντροπή αυτό που έγινε»
ΦΩΤΟ Intime

Αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη περίμενε τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τους άσκησε έντονη κριτική για την συντριβή με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσκεψη του ισχυρού άνδρα των «κίτρινων», Θοδωρή Καρυπίδη στα αποδυτήρια νωρίτερα.

«Ντροπή και ξεφτίλα», αλλά και ατάκες περί «αδιάφορων που δεν ματώνουν τη φανέλα» άκουσαν οι παίκτες του Άρη από αντιπροσωπεία οπαδών έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αργά το βράδυ του Σαββάτου (20/11). Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του προέδρου, Θοδωρή Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά το ματς, που μίλησε για «αδικαιολόγητη εικόνα» ενώ χαρακτήρισε τη στιγμή ως την χειρότερη στα 7 χρόνια που διοικεί τον Άρη, ενώ προσπάθησε να κατευνάσει και τους οπαδούς δίνοντάς τους δίκιο και ζητώντας συγγνώμη. 

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες, με τους Μπρούνο Γκάμα και Γιώργο Δεληζήση να βγαίνουν μπροστά,  ανέλαβαν την ευθύνη προ των οπαδών και του διοικητικού ηγέτη της ομάδας και υποσχέθηκαν να αλλάξει άμεσα η εικόνα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στην άλλη Κυριακή. 

Το κλίμα πάντως στον Άρη παραμένει βαρύ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και θέμα Μάντζιου, καθώς το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεταξύ άλλων και η βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία των «κίτρινων» στην πρώτη κατηγορία. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις