Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Πρεμιέρα με νίκη και «καυτούς» Μαντσίνι και Γκρέι στην Super League 1

Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Πρεμιέρα με νίκη και «καυτούς» Μαντσίνι και Γκρέι στην Super League 1
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης “καθάρισε” εύκολα τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Super League 1 και με τη νίκη 3-0, ξεκίνησε με το… δεξί το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Με δύο προσωπικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Μαντσίνι “κουβάλησε” τον μέτριο Άρη του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος “κυριάρχησε” όμως στο δεύτερο μέρος, με τον Γκρέι να σκοράρει επίσης και να χάνει πολλές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ.

Οι “κίτρινοι” πανηγύρισαν πάντως μία επιβλητική νίκη στο ξεκίνημά τους στη φετινή Super League 1 και έδειξαν ότι θα είναι και φέτος μία από τις “δυνατές” ομάδες του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο ματς και “απείλησε” πρώτος με κάποια μακρινά σουτ, από Μπελμόντ και Συμελίδη, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Ο Μαντσίνι με ένα φοβερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, νίκησε τον Μάρκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του στην αναμέτρηση.

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν στη συνέχεια να “απαντήσουν” και το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ένα σουτ του Δούμτσιου απέκρουσε ο Κουέστα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από την πλευρά τους έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Καμάτσο.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μαντσίνι και πάλι, να κάνει τρομερή προσωπική ενέργεια, να αποφεύγει τρεις αντιπάλους και να σκοράρει με ιδανικό πλασέ, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο ξεκίνημα και έψαξε ένα τρίτο γκολ, με τον Γκρέι να αστοχεί εξ επαφής στο 51′ και ο Μαντσίνι σούταρε επίσης άουτ μετά από λάθος του Μάρκοβιτς στην εστία του Λεβαδειακού.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Γκρέι, ο οποίος έσπασε τελικά το… ρόδι στο 70′. Μετά από εκπληκτική βαθιά μπαλιά του Πάλμα, ο Άγγλος επιθετικός βρήκε τελικά δίχτυα με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία και έκανε το 3-0 για τους “κίτρινους”, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς.

Το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν η είσοδος του Ζερβίνιο για τους Θεσσαλονικείς, ο οποίος έχασε και ένα τετ-α-τετ για να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Ο Άρης πανηγύρισε πάντως τη νίκη στην πρεμιέρα του στη Super League 1 και έδειξε… άγριες διαθέσεις ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Λεβαδειακός επανήλθε με το… καλημέρα, στα δύσκολα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Λεβαδειακός

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού) – Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος – Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία – Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας) – Δούμτσιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις