Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – Λουίς Πάλμα: «Προσέγγισαν και ελληνικές ομάδες τον ατζέντη μου»

Άρης – Λουίς Πάλμα: «Προσέγγισαν και ελληνικές ομάδες τον ατζέντη μου»
Intime.gr

Ο Λουίς Πάλμα αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του στον Άρη, όσο στο ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες, για την απόκτησή του, μεταξύ αυτών και κάποιες από την Ελλάδα.

Ο Λουίς Πάλμα είναι ένα από τα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος, που έχει ακουστεί αρκετά, για μετεγγραφή. Ο επιθετικός του Άρη μίλησε σε Μέσο της Ονδούρας και αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του στους Θεσσαλονικείς, όσο και στο ενδιαφέρον που έδειξαν ελληνικές ομάδες, για την απόκτησή του.

Ο Πάλμα χαρακτήρισε την σεζόν που έκανε στον Άρη, ως την καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του, τόνισε υπήρξαν ελληνικές ομάδες που πλησίασαν τον ατζέντη του, ενώ ανέφερε ότι την τελευταία φορά που είπε κάτι, σχετικά με μετεγγραφικά σενάρια, οι οπαδοί του Άρη του έγραψαν κάποια θυμωμένα σχόλια.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Λουίς Πάλμα μίλησε στο “diez.hn”:

Για τη σεζόν του στην Ελλάδα: “Ήταν μία εξαιρετική σεζόν, παρά τον τραυματισμό μου, που με κράτησε μακριά από πολλά παιχνίδια. Τελείωσα το πρωτάθλημα με τον τρόπο που ήθελα, σκόραρα γκολ και μοίρασα ασίστ. Είναι η καλύτερή μου σεζόν. Αυτό που έκανα ήταν να πειθαρχήσω τον εαυτό μου και να συγκεντρωθώ σε αυτό που ήθελα. Κατάλαβα ότι είμαι σε ένα πρωτάθλημα καλό στην Ευρώπη”.

Για το αν νιώθει έτοιμος για το βήμα παραπάνω: “Έχω ωριμάσει πολύ στην Ελλάδα, έχοντας κορυφαίους συμπαίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είχα υπομονή όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά γνωρίζοντας ότι θα ερχόταν η στιγμή. Νιώθω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να αλλάξω ομάδα στο μέλλον”.

Για το αν υπάρχει κάποια προθεσμία, για να μάθει το μέλλον του στον Άρη: “Δεν υπάρχει γιατί έχω τριετές συμβόλαιο. Αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο πρόεδρος, αν δεν προκύψει κάτι, θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στη σεζόν”.

Για το αν τον προσέγγισαν άλλες ομάδες πέρα της Ρέιντζερς: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου. Με πολύ σεβασμό για τους οπαδούς του Άρη, γιατί την τελευταία φορά μου έγραψαν θυμωμένοι για όσα είπα σε μια συνέντευξη, αλλά όπως κάθε παίκτης θα ήθελε να φύγει από τον σύλλογο στο μέλλον, σε μια… επιχείρηση, όπου κερδίζουμε κι εγώ και η ομάδα”.

Για το τι περιμένει, ενόψει της νέας σεζόν στην Ελλάδα; “Πάω απόλυτα προσηλωμένος. Αν η περασμένη σεζόν ήταν καλή, θα τα πάω καλύτερα, θα πετύχω τα ίδια ή περισσότερα γκολ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον, γιατί μόνο ο Θεός ξέρει. Μου αρέσει να δουλεύω μέρα με τη μέρα και σιγά-σιγά γίνονται πράγματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις