Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης, μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές με τον Ετέμπο της Στόουκ οι «κιτρινόμαυροι»

Άρης, μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές με τον Ετέμπο της Στόουκ οι «κιτρινόμαυροι»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση το φετινό καλοκαίρι, καθώς φέρεται να είναι ένα βήμα από την απόκτηση τον Ετέμπο της Στόουκ Σίτι.

Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή φαίνεται να είναι στα σκαριά για τον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Στόουκ για την αγορά του Πίτερ Ετέμπο.

Ο 26χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτή τη στιγμή φαντάζει ο ιδανικός κρίκος που θα συμπληρώσει τον άξονα των κιτρινόμαυρων καθώς διαθέτει σπουδαία αθλητικά προσόντα και τρεξίματα, στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την περσινή σεζόν ο 44 φορές διεθνής με την Εθνικής Νιγηρίας, Ετέμπο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γουότφορντ, έχοντας συμπληρώσει μόλις 9 συμμετοχές εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Χετάφε και στη Γαλατασαράι, ενώ πρόσφατα δέχτηκε κρούση από ομάδες της Ισπανίας και της Ρωσίας χωρίς όμως να κλείσει σε κάποιον σύλλογο, με τον Άρη να προσπαθεί τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών να φέρει έναν σπουδαίο χαφ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του. 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις