Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Νέα παράταση από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι – Εκδικάζεται η έφεση για το -6

Άρης: Νέα παράταση από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι – Εκδικάζεται η έφεση για το -6
ΦΩΤΟ Intime

Ημέρα ευρωπαϊκής κλήρωσης και… δικαστηρίων η σημερινή (19/7) για τον Άρη, καθώς υπήρχε ενημέρωση από το CAS για τη υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, ενώ στις 17:00 εκδικάζεται στη επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή των «κίτρινων» για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.

Ο Άρης μπορεί να προετοιμάζεται για το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Αστάνα την Πέμπτη (22/7) για το Europa Conference League -ενώ σήμερα (19/7) θα μάθει και τον πιθανό αντίπαλο στον 3ο προκριματικό γύρο εφόσον προκριθεί- αλλά οι δικαστικές εκκρεμότητες της ομάδας «τρέχουν» παράλληλα.

Αρχικά το CAS ενημέρωσε πως η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι αναμένεται τελικά στις 13 Αυγούστου. Αυτή είναι η τρίτη παράταση που δίνει το Ανώτατο Δικαστήριο στην υπόθεση, καθώς αναμενόταν να αποφασίσει στα τέλη του Απρίλη, στη συνέχεια ορίστηκε ως ημερομηνία η 15 του Μάη, ακολούθως δόθηκε νέα προθεσμία έως τα τέλη του Ιούνη και μετά η 15η του Ιούλη. Το θετικό για τον Άρη πάντως είναι ότι μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση, ισχύει η αναστολή της ποινής απαγόρευσης μετεγγραφών και η ομάδα μπορεί να συνεχίσει κανονικά να ενισχύεται για την νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα σήμερα στις 17:00 ο Άρης θα παρουσιαστεί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή ενάντια στο -6 που έχει επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσε Λάσκοφ με την απόφαση να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις