Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης: Ο Λάσκοφ αθωώνει τους «κίτρινους» με υπόμνημα

Άρης: Ο Λάσκοφ αθωώνει τους «κίτρινους» με υπόμνημα

Την δικαίωση της ΠΑΕ Άρης περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας, μετά και το υπόμνημα που κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Μπόρτσι Λάσκοφ, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση πλαστογραφίας για το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μπόρτσι Λάσκοφ έγινε ο καλύτερος… σύμμαχος της ΠΑΕ Άρης, στην προσπάθεια της ομάδας να αποδείξει στην Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε παράνομες πράξεις, για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή από τη Β. Μακεδονία.

Click4more: Άρης: Εισήγηση «βόμβα» με αφαίρεση βαθμών – «Η αλήθεια θα λάμψει» απαντούν οι «κίτρινοι»

Τόσο ο Λάσκοφ, όσο και η ΠΑΕ Αρης, κατέθεσαν υπόμνημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ομολόγησε εγγράφως ότι στην πλαστογραφία δεν είχε καμία εμπλοκή ο Άρης, κάτι που… βοηθάει την πλευρά των Θεσσαλονικέων.

Όπως τονίζει ο Λάσκοφ, το άτομο που ενεπλάκη, δεν έχει καμία επαγγελματική, είτε άλλου είδους σχέση με την ΠΑΕ Άρης και ότι ήταν ο μεσολαβητής για να αγωνισθεί στους «κίτρινους».

Ο λόγος πλέον πηγαίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία και θα πάρει την τελική απόφαση. Σε περίπτωση που δεν πειστεί από τις θέσεις των δύο πλευρών στα υπομνήματα και τιμωρήσει την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση βαθμών, τότε οι «κίτρινο» έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις