Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός LIVE για τη 12η αγωνιστική της Super League

Άρης – Παναθηναϊκός LIVE για τη 12η αγωνιστική της Super League

Άρης και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο “Κλ. Βικελίδης” στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει δύσκολη δοκιμασία στη 12η αγωνιστική της Super League, καθώς αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να επιθυμεί διακώς ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Από την πλευρά τους, οι πράσινοι θέλουν ακόμα μία σημαντική εκτός έδρας νίκη που θα τους διατηρήσει στο +4 από τους δεύτερους Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Άρης – Παναθηναϊκός

Αήττητος είναι ο Παναθηναϊκός στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Άρη ανεξάρτητα έδρας. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 με 1-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-22.

Στα επτά αυτά τελευταία ματς υπάρχουν πέντε νίκες του Παναθηναϊκού και δύο ισοπαλίες, η μια στη Θεσσαλονίκη και η άλλη στην τελευταία τους χρονικά αναμέτρηση για τα Stoiximan Playoffs του πρωταθλήματος, στις 14 Μαΐου 2023 με 1-1.

Υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ με γηπεδούχο τον Άρη.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 είναι το πιο συχνό σκορ με έντεκα εμφανίσεις. Το συνηθισμένο σκορ στις νίκες του Άρη είναι το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε τις δύο πρώτες του επί των Πρασίνων και στη συνέχεια έφτασε τις επτά με αυτό το σκορ.

Για 64η φορά θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Stoiximan Super League με απαρχή το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκος 2-1 (76’ Πέρρος, 77’ Καλλιοντζής – 11’ Αγγελόπουλος) στις 24 Ιανουαρίου 1960 που ήταν και το πρώτο γενικά στις δύο ομάδες, αφού στον Β’ Γύρο αγωνίστηκαν στην έδρα των Πρασίνων.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των αναμετρήσεων με γηπεδούχο τον Άρη, αφού έχει σημειώσει επτά, ενώ αρκετά μακριά του είναι οι Καλλιοντζής, Αλεξιάδης, Πανάκης και Λυμπερόπουλος που έχουν από τέσσερα.

63 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

24 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 59-66

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις