Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς και Μάντζιος συμφώνησαν για τη δίκαιη νίκη των κιτρινόμαυρων

Άρης – Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς και Μάντζιος συμφώνησαν για τη δίκαιη νίκη των κιτρινόμαυρων

Ο Άρης επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-0 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ο Άρης ήταν η πιο ουσιαστική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρώντας κάθε λάθος των πράσινων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόσο ο Άκης Μάντζιος όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησαν για τη δίκαιη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το αν έπρεπε να πάρει κάτι από το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός: “Όχι, ο Άρης κέρδισε δίκαια γιατί εκμεταλλεύτηκε τις προσπάθειες που του παρουσιάστηκαν. Αν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Μία φυσιολογική εξέλιξη του παιχνιδιού, όπου ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά οι στιγμές ανήκουν στον Άρη”.

Τι δεν του άρεσε: “Αρκετά πράγματα, δεν υπάρχουν πράγματα να σου αρέσουν μετά από αυτό το αποτέλεσμα δεν έχουν κανένα νόημα. Μία ήττα σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που έχουμε αρκετά παιχνίδια. Δεν είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να χάσει. Θα πάρουμε τα μηνύματα, να διορθώσουμε τα λάθη, γιατί έχουμε πολλά σοβαρά παιχνίδια που θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

“Σίγουρα θέλαμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Ήμασταν πολύ καλά από πλευράς τακτικής το πήγαμε όπως θέλαμε. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Θέλαμε να δούμε τις δυνατότητές μας και ανταπεξήλθαμε πλήρως. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός σήμερα”.

Για το ότι ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι ο Άρης νίκησε επειδή εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του: “Σε ένα παιχνίδι και σε ένα ντέρμπι είναι τα λάθη και οι στιγμές. Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε. Ήταν μια δίκαιη νίκη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις