Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «κλέβει» τα φώτα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1

Άρης – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης «κλέβει» τα φώτα της 12ης αγωνιστικής της Super League 1
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (26/11, 20:30, Live από το Newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, το οποίο έχει και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Super League 1, αλλά οι νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ τον έχουν φέρει σε απόσταση… αναπνοής από τις δύο ομάδες, ενώ και η ΑΕΚ με διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να μειώσει τη διαφορά.

Οι “πράσινοι” μετρούν όμως τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμό εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο φαβορί και κόντρα στον Άρη. Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους, προέρχονται επίσης από νίκη στην έδρα του Βόλου και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, έχοντας βρεθεί πλέον στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Βικελίδης” μάλιστα είναι ένα μεγάλο τεστ για τον Άρη, καθώς έχει την ευκαιρία να δείξει ότι θα είναι και φέτος μία από τις ομάδες των play off που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ζουλ, Πάρντο, Κάρσλον, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελεντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις