Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Σάσα

Άρης – ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Σάσα

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”, με τον Λούκας Σάσα να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευή (15/4).

Αύριο οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μία απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, στατικές φάσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους) με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος».

Μέσω του φακού της η ΠΑΕ δίνει μια γεύση από την προτελευταία προπόνηση των «κίτρινων», με το μήνυμα: «Έτοιμοι για το ντέρμπι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις