Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή του Βιεϊρίνια

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην 12η αγωνιστική της Superleague (13/12, 19:30 LIVE από το Newsit.gr) και ο Πάμπλο Γκαρσία θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του στον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων και σήμερα Σάββατο (12/12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, για να βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αν αυτό συμβεί, ο Γκαρσία αναμένεται να μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη λίγο πριν τον αγώνα, για να εξεταστεί ο χρόνος συμμετοχής του στο ματς με βάση και την κατάστασή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Σοκ» στη Euroleague: Συνελήφθη ο διαιτητής Νίκολιτς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση! Βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο σπίτι του, σύμφωνα με τους Σέρβους
Ο διαιτητής αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για Οργανωμένο Έγκλημα - Τι γράφουν τα δημοσιεύματα στη Σερβία
ΦΩΤΟ KLODIAN LATO 9