Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Χαμός στο φινάλε με ματωμένο Ολιβέιρα, τσακωμούς και αποβολές

Άρης – ΠΑΟΚ: Χαμός στο φινάλε με ματωμένο Ολιβέιρα, τσακωμούς και αποβολές

Ένας μεγάλος… χαμός προκλήθηκε στις καθυστερήσεις του ΆρηςΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να εμφανίζεται με ματωμένο κεφάλι και τον διαιτητή να βγάζει κόκκινες και κίτρινες κάρτες.

Όλα ξεκίνησαν μετά από διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ και του Νταμπό του Άρη, με τους δυο παίκτες να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, τον παίκτη των γηπεδούχων να βρίσκει -άθελα του- τον αντίπαλο του στο φρύδι και τον Πορτογάλο να εμφανίζεται με ματωμένο κεφάλι στη συνέχεια (του τοποθετήθηκαν επίδεσμοι).

Τα… αίματα στη συνέχεια άναψαν, αφού ο Νταμπό πήγε να πάρει την μπάλα, βρήκε μπροστά του τον Ελ Καντουρί και -έχοντας τον πλάτη- τον έσπρωξε. Ο Μαροκινός γύρισε, τον πλησίασε και υπήρξε… κοκορομαχία, με τον παίκτη του Άρη να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να πονάει.

Οι παίκτες των δυο ομάδων αλλά και πολλά άτομα από τους πάγκους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή και τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν, για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Ο Γκοντίνιο μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα απέβαλε τον Νταμπό και τον Καντουρί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο διαιτητής έδειξε και κάποιες κίτρινες κάρτες σε άτομα στους δυο πάγκους, ενώ το ματς έληξε στο… 100’ με 0-0.

Ένταση -που όμως δεν έφερε κάποια σύρραξη- έγινε και μετά τη λήξη του ματς, τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήγαινε στη φυσούνα, για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις