Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Πετούσαν «φωτιές» με Καμαρά και Ιτούρμπε οι «κίτρινοι»

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Πετούσαν «φωτιές» με Καμαρά και Ιτούρμπε οι «κίτρινοι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πήρε μία επιβλητική νίκη με 4-1, έχοντας μεταξύ των σκόρερ του και τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι “κίτρινοι” είδαν τόσο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, όσο και τον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε να ανοίγουν… λογαριασμό με τη φανέλα του και μάλιστα με δύο γκολάρες.

Ο Μαυριτανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή και ο Παραγουανός στράικερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με άψογο τελείωμα σε τετ-α-τετ. Ενδιάμεσα είχαν σκοράρει και οι Φαμπιάνο και Ματέο Γκαρσία για τον Άρη, ενώ για τους Γιαννιώτες είχε μειώσει σε 2-1 ο Σάλιακας. Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε πάντως και με 10 παίκτες από το 52′ μετά την αποβολή του Κάργα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο ματς.

Οι συνθέσεις στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Ντένις (75΄ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (80΄ Μαρμαρίδης), Λούμορ (73΄ Σάκιτς), Μπεναλουάν (72΄ Ματίγια), Φαμπιάνο (55΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (68΄ Τζέηκο), Σάσα, Μαντσίνι (80΄ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (75΄ Ντουάρτε), Καμαρά (68΄ Χαίροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεζ, Μέντεζ, Κόντε (69′) Παντελάκης), Περέα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις