Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Σε αντίξοες συνθήκες η προπόνηση

Άρης: Σε αντίξοες συνθήκες η προπόνηση
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Άρης

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα επηρέασαν και την προπόνηση του Άρη στο “Δασυγένειο”, καθώς αυτή πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Παρόλα αυτά, ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να βγάζει μέρος του προγράμματος και να κάνει σημαντικό “βήμα” για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του σε παιχνίδι της Εθνικής του Ομάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης βροχή) πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (18/10, 19:30).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν και Γιάκουμπ Μπράμπετς όσο και ο Ντιαγέ (ο Τζέιμς Τζέγκο αναμένεται τελικά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη).

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε και σήμερα πρόγραμμα επανένταξης (συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό), ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, λόγω ενοχλήσεων το πόδι (από χτύπημα).  

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις