Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης: «Στροφή» σε Ολυμπιακό, ικανοποίηση από Μάντζιο

Άρης: «Στροφή» σε Ολυμπιακό, ικανοποίηση από Μάντζιο
Intime.gr

Όσα έγιναν στη προπόνηση του Άρη, τη Δευτέρα (01.03.2021), μια ημέρα μετά την επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν τη Δευτέρα (01.03.2021) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (04/03, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει τις προσεχείς προπονήσεις για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία – αμφότεροι έμειναν εκτός του κυριακάτικου αγώνα – για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σε ομιλία του προς τους παίκτες, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση τους, στη νίκη επί του Ατρομήτου και υπογράμμισε ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση με τρία ωραία γκολ και χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου. Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση, αν διορθώσουμε κάποια πράγματα», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε:

«Μας αρέσει η δεύτερη θέση θέλουμε και μπορούμε να μείνουμε εδώ αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη με τα πλέι οφ και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας δυο απαιτητικά παιχνίδια. Να ξεκουραστούμε και να τα κοιτάξουμε ένα ένα», τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις