Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Συμφώνησε με Κουέστα – “Τελειώνει” του Χατζισαφί

Άρης: Συμφώνησε με Κουέστα – “Τελειώνει” του Χατζισαφί
Intime.gr

Ο Χουλιάν Κουέστα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα καρέ του Άρη – Λεπτομέρειες μένουν για την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί.

Η άρση του ban έλυσε τα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης, που παίρνει.. μπρος σε μετεγγραφικά θέματα. Ο Χούλιαν Κουέστα συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Άρη κι έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Ο 29χρονος γκολκίπερ ανήκει στο δυναμικό του Άρη από το 2018, ενώ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη φετινή σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κουέστα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε συμφωνία επέκτασης για έναν ακόμη μήνα – μέχρι την ολοκλήρωση των play off.

Την στιγμή, οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που “δούλευαν” όλη αυτή την περίοδο. Ο Εμάνουελ Σάκιτς βρίσκεται… πριν τις ανακοινώσεις, ενώ φαίνεται πως απομένουν οι λεπτομέρειες και για την περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί. Ο 30χρονος Ιρανός αριστερός μπακ-χαφ είναι… γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Πανιωνίου και Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις