Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Τελευταίες δοκιμές ενόψει Γκόμελ

Άρης: Τελευταίες δοκιμές ενόψει Γκόμελ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το Conference League με αντίπαλο τη Γκόμελ, με τον Χερμάν Μπούργος να επενδύει χρόνο στη τελευταία προπόνηση σε ασκήσεις τεχνικής και αμυντικής λειτουργίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη σεζόν έχει ξεκινήσει για τον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές δυο 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με την Γκόμελ.

Ο Χερμάν Μπούργος επικεντρώθηκε στη προπόνηση της Τρίτης σε ασκήσεις τεχνικής και αμυντικής ταχκτικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ενημέρωση ΠΑΕ Άρης

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του πρώτου αγώνα με την FK Gomel στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/07, 21:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αμυντικής τακτικής.


Αύριο, Τετάρτη, παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Λευκορωσία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις