Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άρης: Θεραπεία ο Ματέο Γκαρσία ενόψει Ιωνικού

Άρης: Θεραπεία ο Ματέο Γκαρσία ενόψει Ιωνικού
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ματέο Γκαρσία δεν προπονήθηκε σήμερα (17/12) λόγω μικροενοχλήσεων, με τον Άρη να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. 

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Δευτέρα 20/12, 19:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-1), έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής μετάβασης, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Χαριλάου, ο Άκης Μάντζιος έχει μία δεδομένη απουσία και δύο ερωτηματικά.

Ο Τζέιμς Τζέγκο θα απουσιάσει σίγουρα καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία θα κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς με τον Ιωνικό.

Ο πρώτος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ο δεύτερος – που έχει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, «σουβενίρ» από το ματς στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» – ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
Αύριο, Σάββατο, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις