Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης: «Τρέχει» ο Κάτσε, δύσκολα ο Μπερτόλιο ενόψει ΑΕΚ

Άρης: «Τρέχει» ο Κάτσε, δύσκολα ο Μπερτόλιο ενόψει ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης προετοιμάζεται για το εξ’ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Πέμπτη (14/1) για την Superleague, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Έργκις Κάτσε να προπονείται κανονικά, αλλά όχι και τον Φακούντο Μπερτόλιο του οποίου η συμμετοχή στο ματς δυσκολεύει. 

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (12/1( οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Προπόνηση που ήταν η πρώτη της – μίνι – προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/01, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο Δευτεριάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική.Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Έργκις Κάτσε συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και η διαθεσιμότητά του για το ματς με την «Ένωση» θα κριθεί αύριο. Αντίθετα, ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τα περιθώρια για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι… στενά.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις