Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – Χάιντουκ 1-3: Φιλική τριάρα από τους Κροάτες που τιμώρησαν τα κενά των «κιτρίνων»

Άρης – Χάιντουκ 1-3: Φιλική τριάρα από τους Κροάτες που τιμώρησαν τα κενά των «κιτρίνων»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης ηττήθηκε 3-1 από την Χάιντουκ Σπλιτ στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του, αφού παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η κροατική ομάδα, τη στιγμή που οι «κίτρινοι» παρά την καλή κυκλοφορία επιθετικά δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες τους.

Προβλήματα στην άμυνα, αλλά θετικά στοιχεία στην επιθετική του κυκλοφορία έδειξε ο Άρης στην φιλική ήττα από την Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Μάρκο Λιβάγια άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ για τους Κροάτες, με όμορφη λόμπα μετά από λάθος του Σιαμπάνη, που βρέθηκε εκτός εστίας για να «καθαρίσει» την φάση αλλά έδιωξε άτσαλα πάνω στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Στο 14′ η Χάιντουκ είχε δοκάρι με τον Σίμιτς για το 2-0, αλλά οι «κίτρινοι» είχαν απάντηση, αφού στο 22ο λεπτό ο Χατζηπιρπιρίδης ισοφάρισε με διαγώνιο πλασέ, αφού προηγουμένως οι παίκτες του Άρη είχαν πιέσει ψηλά και είχαν αλλάξει γρήγορα και σωστά τη μπάλα σε μία άψογη ομαδική συνεργασία.

Στο δεύτερο μέρος, Μπρούνο Γκάμα και Μαντσίνι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις να κάνουν το 2-1 για τους «κίτρινους», αλλά τελικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ζαΐρο στο 72′ έδωσε προβάδισμα στην Χάιντουκ και ο Λιούμπισιτς στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σε άλλη μία αμυντική αδράνεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Επόμενο φιλικό για τον Άρη πλέον αυτό με την Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 7 Ιουλίου.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Ασλανίδης (46′ Μπεναλουάν), Δεληζήσης, Ματίγια (70′ Χαϊροβιτς), Γκαρσία (46′ Σάσα), Μπερτόγλιο (70′ Κριμιτζάς), Μπρούνο (62′ Μάνος), Μαντσίνι (70′ Τσαγκαλίδης), Χατζηπιρπιρίδης (46′ Γκάμα).

Χάιντουκ Σπλιτ (Γιανς Γκούσταφσον): Χάιντουκ: Πόσαβετς. Σίμιτς,Ελέζ, Ντέλοβα, Τσόλινα,Ατανάσοφ, Βούκοβιτς , Μπιουκ, Σαχίτι, Λιβάγια, Μζακάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις