Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – Χερμάν Μπούργος: «Με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος – Σαν μεγάλος μου αδερφός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ»

Άρης – Χερμάν Μπούργος: «Με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος – Σαν μεγάλος μου αδερφός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χερμάν Μπούργος έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο την καριέρα του στον Άρη και ο ίδιος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με όσα έχει βρει μέχρι στιγμής στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα ειδικότερα.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε στη Nova για την προσαρμογή του στους “κίτρινους”, τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στα play off που ακολουθεί, ενώ ρωτήθηκε και για έναν πρώην προπονητή του Άρη, τον συμπατριώτη του, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Οι δηλώσεις του Μπούργος

Για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, έχουμε θετικά αποτελέσματα. Κλείνει ο κύκλος του πρωταθλήματος και ανοίγει των πλέι οφ».

Για το τι του έχει προκαλέσει εντύπωση μέχρι στιγμής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να αποδίδουμε γι’ αυτούς, όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα».

Αναφορικά με το γεγονός πως ο Άρης την τελευταία φορά που νίκησε τον Ολυμπιακό είχε προπονητή επίσης Αργεντινό, τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τι συνδέει τον ίδιο μαζί του: «Έχουμε σχέση, τον ξέρω και τον σέβομαι. Είναι σαν μεγάλος αδερφός μου».

Σχετικά με τη διαφορά που θα έχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε: «Το προηγούμενο αποτέλεσμα, το αφήνουμε στην άκρη. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και από αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Μαντσίνι και τον Γκαρσία: «Περιμένουμε ενημέρωση από τον ιατρό για τον Μαντσίνι. Ο Γκαρσία επέστρεψε σήμερα, είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή να υπάρχουν αυτοί οι παίκτες μέσα στην ομάδα, αλλά η ομάδα απαρτίζεται και από άλλους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε».

Για το δέσιμο που έχει με τους φιλάθλους του Άρη: «Η ομάδα, ο κόσμος, η διοίκηση, δεν είμαστε ξεχωριστά. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε όλοι. Τα θετικά αποτελέσματα να τα γιορτάζουμε όλοι μαζί».

Αναφορικά με το αν θα παρουσιάσει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο ο Άρης, έχοντας πλέον αποβάλει την πίεση: «Έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνουμε την απόδοση μας. Για όλους όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα πρέπει να περάσει αυτό το μήνυμα. Αγωνιζόμαστε για να ανεβάζουμε συνέχεια την απόδοση μας και να διεκδικούμε τη νίκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις