Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άρης: Χωρίς Μήτρογλου, Ιωάννου και Κάτσε στο ΟΑΚΑ

Άρης: Χωρίς Μήτρογλου, Ιωάννου και Κάτσε στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ Intime

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Superleague κόντρα στην ΑΕΚ.

Μία επιστροφή και τρεις απουσίες μετράει ο Άκης Μάντζιος ενόψει του αυριανού (16/5) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αφού ο Ντουάρτε επέστρεψε στις προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά εκτός έμειναν οι Ιωάννου, Μήτρογλου και Κάτσε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (16/05) στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις