Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Χωρίς τρεις στην Τρίπολη

Άρης: Χωρίς τρεις στην Τρίπολη

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς αναχωρούν για την Πελοπόννησο, χωρίς τον τραυματία Μπρούνο Φελίπε, αλλά και τους ανέτοιμους Κάτσε και Μπεναλουάν. Αντίθετα, κανονικά θα ακολουθήσει την αποστολή ο Νικόλας Ιωάννου.

Η ενημέρωση του Άρη:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας) για το αυριανό παιχνίδι (25/04) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Bruno Felipe και οι ανέτοιμοι Ergys Kace, Yohan Benalouane.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις