Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αρνητική η ΕΠΟ για επαγγελματική διαιτησία! “Έκρηξ用Πανόπουλου: “Φοράμε κάποιοι παντελόνια;”

ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ skodaxanthifc.gr
ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ skodaxanthifc.gr

Η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα των 12 ομάδων της Superleague για επαγγελματική διαιτησία, κάτι που έφερε διχογνωμία ανάμεσα στους ανθρώπους των συλλόγων και την… έκρηξη Πανόπουλου.

Το αίτημα των 12 συλλόγων της Superleague για επαγγελματική διαιτησία, όπως διαμορφώθηκε βάσει του πρότζεκτ Πανόπουλου, συζητήθηκε αναλυτικά στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και του Γιώργου Μποροβήλου, αλλά προσέκρουσε στην άρνηση της ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία απέρριψε την πρόταση στο σύνολό της, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή χώρα που η διαιτησία να ανήκει στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος και αντιπροτείνοντας τη λύση ξένου αρχιδιαιτητή και αρχιπαρατηρητή.

Η εξέλιξη αυτή έφερε τριγμούς στην “ομάδα” των 12 συλλόγων (στη συνάντηση ήταν 11, αφού έλειπε ο εκπρόσωπος της Βέροιας). Την ώρα που οι εμπλεκόμενοι συζητούσαν τον τρόπο που θα αντιδράσουν στην άρνηση της ΕΠΟ, ο Χρήστος Πανόπουλος, εξερράγη.

Έχοντας προαναγγείλει ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα για επαγγελματική διαιτησία οι ομάδες δεν θα κατέβουν στο προσεχές πρωτάθλημα, ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας διαπίστωσε ότι κάποιες ομάδες είναι πλέον διστακτικές σε αυτή τη δέσμευση. (οι ρήτρες που υπάρχουν είναι όντως αυστηρές και οι ποινές που προβλέπονται για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι εξοντωτικές).

Βλέποντας τους εκπροσώπους των ομάδων να κάνουν τώρα πίσω, ο κ. Πανόπουλος αντέδρασε έντονα. Φέρεται μάλιστα να ρώτησε χαρακτηριστικά: “Δηλαδή φοράμε κάποιοι παντελόνια ή δεν φοράμε”;

Πάντως οι τόνοι έπεσαν στη συνέχεια και η κουβέντα συνεχίστηκε, με κάποιες από τις ομάδες να προτείνουν την έκδοση ανακοίνωσης και γενικώς η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το αν θα τηρηθούν οι πρώτες εξαγγελίες ή θα αναζητηθεί εναλλακτικός τρόπος αντίδρασης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε