Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αρνητικό ρεκόρ για Μουρίνιο! Διχασμένοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ – videos

Αρνητικό ρεκόρ για Μουρίνιο! Διχασμένοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε και πάλι στο “στόχαστρο” της κριτικής μετά και την εμφατική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο Όλντ Τράφορντ, από την Τότεναμ, με το 0-3 να είναι και αρνητικό ρεκόρ καριέρας για τον Πορτογάλο. Διχασμένοι πάντως οι φίλοι της ομάδας για το μέλλον του.

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το Όλντ Τράφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ “σφραγίστηκε” με το βαρύ 0-3 από την Τότεναμ στην τρίτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αυτή την μάλιστα η μεγαλύτερη ήττα του Μουρίνιο σε εντός έδρας παιχνίδι, σε ολόκληρη την καριέρα του, αλλά ούτε αυτό το αρνητικό ρεκόρ μοιάζει ικανό να αποτελέσει το… τελειωτικό χτύπημα για τον Πορτογάλο.

Κι αυτό γιατί την ώρα που στα social media κυριαρχεί το χάσταγκ “MourinhoOut”, δηλαδή το Μουρίνιο Έξω, εντός του γηπέδου και αμέσως μετά την ήττα από την Τότεναμ, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον χειροκρότησαν θερμά, δίνοντάς του… ψήφο εμπιστοσύνης.

https://twitter.com/RyanRyannield/status/1034234462094196736

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις