Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άρωμα Ευρώπης στη Νέα Σμύρνη! Ο Πανιώνιος νίκησε τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το πάρτι συνεχίζεται στη Νέα Σμύρνη! Εστω κι αν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του φετινές εμφανίσεις, ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική της Super League και παραμένει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

 

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το 32′, όταν και αποβλήθηκε ο Σαραμαντάς με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 39′ σκόρερ τον τυχερό Μπεν.

Ο αγώνας:

Δυνατά μπήκε ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο και συνέχισε έτσι… Στο 12′ ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και τον νίκησε ο Χουάντερσον, όπως έκανε και στο 28′ σε τετ α τετ με τον Φούντα. Πέντε λεπτά μετά ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες. Αποβλήθηκε ο Σαραμαντάς στο 33′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Σιώπη.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ άμεσα. Στο 39′ έπειτα από σουτ του Μπεν η μπάλα βρήκε στον Ζιαμπάρη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην εστία του Χουάντερσον.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν σκληρά και λίγο έλειψε να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Τα σουτ των Περόνε (67′) και Καραγκούνη (72′) και το κοντινό τακουνάκι του Μοντέιρο στο 78′ ανησύχησαν τον Γιαννιώτη, με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν απίστευτη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 88′, όταν ο Πασάς δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60΄ Λάμπρου), Φούντας (77΄ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (85΄ Καθάριος), Μπεν
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου (28΄ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83΄ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46΄ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε