Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 4-0 και Σεβίλλη – Λανς 1-1 για τον δεύτερο όμιλο του Champions League

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 4-0 και Σεβίλλη – Λανς 1-1 για τον δεύτερο όμιλο του Champions League
Reuters

Η Άρσεναλ διέλυσε την Αϊντχόφεν με 4-0, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική του Champiosn League, την ώρα που στο άλλο ματς του 2ου ομίλου Σεβίλλη και Λανς έμεναν στο 1-1, σε ματς του “Σάντσεθ Πιθχουάν”.

Η Άρσεναλ έριξε τις… κανονιές της κόντρα στην Αϊντχόφεν, επικράτησε με 4-0 και ανέβηκε μόνη στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Champions League, αφού την ίδια στιγμή η Σεβίλλη έμενε στο 1-1 με την Λανς στην Ισπανία.

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 4-0

Η Άρσεναλ μπήκε στο ματς, αποφασισμένη να φτάσει στο “τρίποντο” κόντρα στην Αϊντχόφεν και πήρε ισχυρό προβάδισμα για να το πετύχει με την συμπλήρωση των 20 πρώτων λεπτών του αγώνα. Στο 8′ ο Σακά άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ ο Τροσάρντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με ωραίο σουτ στο 20′. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ από τους “κανονιέρηδες”, με τον Γκάμπριελ Ζέσους να ολοκληρώνει το επιθετικό “πάρτι” των Λονδρέζων για το 3-0.

Η Άρσεναλ δεν είχε κανένα πρόβλημα στην επανάληψη κόντρα στην Αϊντχόφεν. Μάλιστα έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον Όντεγκαρντ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με όμορφο σουτ (είχε και την ασίστ στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων).

Σεβίλλη – Λανς 1-1

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 9′ με εκπληκτική κεφαλιά του Οκάμπος. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να “πατάνε” καλά, αλλά η Λανς ανέβασε μετά από λίγο την απόδοσή της και στο 24′ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Φουλζινί εκτέλεσε απευθείας και με δύναμη ένα φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Ντμίτροβιτς σχεδόν έπιασε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του, όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η Λανς έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στην επανάληψη και είχε τις… στιγμές για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Κάτι ανάλογο όμως έκανε και η Σεβίλλη. Το ματς κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι το φινάλε, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις