Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-2: Έφτασε στο -1 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-2: Έφτασε στο -1 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι
Reuters

Η Λίβερπουλ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Άρσεναλ (2-0) κι έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας δώσει τον ίδιο αριθμό ματς με τους “πολίτες”.

Τι κι αν η Άρσεναλ προερχόταν από 5 σερί νίκες; Η Λίβερπουλ δέιχνει πως αυτή την περίοδο δεν καταλαβαίνει από τίποτα, περνώντας θριαμβευτικά κι από το «Emirates» με νίκη 2-0 επί της Άρσεναλ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Premier League, μειώνοντας πλέον την απόστασή της απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι στον ένα βαθμό (70-69).

Οι “ρεντς” κατάφεραν να βρουν δίκτυα με τον Ντιόγο Ζότα στο 55′, ο οποίος πήρε εξαιρετική ασίστ απ’ τον Τιάγκο και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (56′), ο Γιούργκεν Κλοπ αντικατάστησε τον Πορτογάλο σκόρερ του με τον Φιρμίνο και μόλις 6 λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος δεν τον απογοήτευσε κάνοντας το 2-0, μετά από ωραία πάσα του Ρόμπερτσον.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Λίβερπουλ διαχειρίστηκαν με ηρεμία το προβάδισμά τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα κι έφτασαν με άνεση και στυλ στην 9η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, φέρνοντας τη μάχη του τίτλου στην κόψη του ξυραφιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις