Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρσεναλ – Σεβίλλη 2-0 και Αϊντχόφεν – Λανς 1-0 για τον 2ο όμιλο του Champions League

Άρσεναλ – Σεβίλλη 2-0 και Αϊντχόφεν – Λανς 1-0 για τον 2ο όμιλο του Champions League
Reuters

Βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League έκανε η Άρσεναλ, που επιβλήθηκε 2-0 της Σεβίλλης και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Αϊντχόφεν νικησε τη Λανς (1-0) και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Άρσεναλ νίκησε με ευκολία την Σεβίλλη (2-0) στο Λονδίνο και ανέβηκε στους εννέα βαθμούς, πλησιάζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αφήνοντας την ομάδα της Ανδαλουσίας στους 2 βαθμούς. Την ίδια στιγμή η Αϊντχόφεν “πήρε” με 1-0 την Λανς και ανέβηκε στη 2η θέση του δευτέρου ομίλου, μαζί με τους ηττημένους.

Άρσεναλ – Σεβίλλη 2-0

Η Άρσεναλ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Σεβίλλη στο πρώτο μέρος, είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε για το γκολ και το βρήκε στο 29′, με τον Τροσάρντ να ξεσηκώνει το “Έμιρείτς”. Οι “κανονιέρηδες” συνέχισαν να έχουν το… πάνω χέρι και κατάφεραν να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη στο 64′, με τον Σάκα -από δημιουργός του 1-0- να παίρνει το ρόλο του σκόρερ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Αϊντχόφεν – Λανς 1-0

Εκμεταλλευόμενη την ώθηση που της έδωσε η έδρα της, η Αϊτχόφεν άνοιξε το σκορ στο 12′ με το τέρμα του Ντε Γιόνγκ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, η Λανς πλησίασε την ισοφάριση με τον Μασάδο να μην μπορεί να σκοράρει.

Η Λανς ήταν ακόμη πιο κινητική στο δεύτερο μέρος, με τον Μπενίτες να έχει σημαντικές επεμβάσεις. Στο 88′ όμως, χρειάστηκε η… παρουσία του δοκαριού, για να σταματήσει το σουτ του Γκιλαβογκί! Λίγο αργότερα, ο Τίλμαν έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Φουλζινί, με τον Γκιλαβογκί να αποβάλλεται στη συνέχεια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις