Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ασεβής ξανά ο Ρονάλντο! Ειρωνεύτηκε τον Τσάβι που προτιμά… Μέσι

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στο ποδοσφαιρικό δίλημμα “Μέσι ή Ρονάλντο” ο Τσάβι διάλεξε τον Αργεντίνο και ο Πορτογάλος απάντησε όπως συνηθίζει, κακότροπα. Ο γνωστός Ρονάλντο…

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκρυψε την ενόχλησή του και απάντησε: «Ο παίκτης που αναζητά ο κόσμος περισσότερο στο ίντερνετ είμαι εγώ. Όσοι θέλουν να εμφανιστούν στα πρωτοσέλιδα μιλάνε για μένα. Γιατί να με νοιάζει τι λέει ο Τσάβι; Πού παίζει αυτός; Στο Κατάρ ή κάπου εκεί, δεν ξέρω (Αλ Σαντ). Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά δεν έχει ούτε μία χρυσή μπάλα. Εγώ έχω τρεις».

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει οκτώ φορές το πρωτάθλημα Ισπανίας, τρία Κύπελλα, τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Επίσης, είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και αυτός που έχει τους περισσότερους τίτλους με την καταλανική ομάδα. Έχει 70 γκολ και 150 ασίστ σε δεκατέσσερεις σεζόν με τους μπλαουγκράνα και το ρεκόρ συμμετοχών σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ (Ιούνιος 2015), 151 συμμετοχές, όλες με τη Μπαρτσελόνα.

Με την εθνική Ισπανίας έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στις 29 Ιουνίου 2008 και ανακυρήχθηκε καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε