Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Άσφαιρη” η Αργεντινή χωρίς Μέσι! “Λευκή” ισοπαλία με Κολομβία

Αργεντινή

Η Αργεντινή και η Κολομβία ολοκλήρωσαν χωρίς σκορ τη μεταξύ τους φιλική συνάντηση στο Νιου Τζέρσεϊ, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στους φιλάθλους των δύο ομάδων, που βρέθηκαν στο MetLife Stadium ελπίζοντας σε μια ώθηση μετά από απογοητευτικές εμφανίσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Ντέιβιντ Οσπίνα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια του Παλάσιος μετά από έξι λεπτά αγώνα ενώ ο Αργεντινός ομόλογός του Φράνκο Αρμάνι ήταν ο πιο απασχολημένος στο δεύτερο ημίχρονο, έστω κι αν καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε ικανή να βγει από το αδιέξοδο.

Και οι δύο ομάδες  είχαν …υπηρεσιακούς προπονητές, με τον Χοσέ Πέκερμαν να παραιτείται από την Κολομβία (είχε τον Αρτούρο Ρέγες στον πάγκο της) την περασμένη εβδομάδα και την Αργεντινή να είναι χωρίς τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος άφησε τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή, που ήταν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, δεν μπόρεσε να προχωρήσει πολύ ενάντια στους πιο έμπειρους Κολομβιανούς.

«Νομίζω ότι κάναμε ό,τι θέλαμε να κάνουμε», δήλωσε ο προσωρινός προπονητής της Αργνετινής  Λιονέλ Σκαλόνι. «Αυτά τα παιδιά γνωρίζουν τι σημαίνει να φοράς  τη φανέλα της Αργεντινής. Σήμερα αρκετοί από αυτούς έδειξαν ότι θα μας δώσουν κάτι να στο μέλλον».

Ο επόμενος αγώνας της Αργεντινής έχει προγραμματιστεί για 16 Οκτωβρίου εναντίον της Βραζιλίας στη Σαουδική Αραβία, ενώ η Κολομβία θα αντιμετωπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Τάμπα, επίσης τον Οκτώβριο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις