Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άσος της Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούσε την πρώην του με κάμερες στο σπίτι της

Άσος της Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούσε την πρώην του με κάμερες στο σπίτι της
ΦΩΤΟ Reuters

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Στόουνς, παρακολουθούσε μέσω κλειστού κυκλώματος την πρώην σύζυγό του, Μίλι Σάβατζ, με αποτέλεσμα να τον… επισκεφθεί η αστυνομία.

Μπλεξίματα με το Νόμο έχει ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Στόουνς, αφού δέχθηκε συστάσεις από την αστυνομία για το γεγονός ότι παρακολουθούσε την πρώην σύζυγό του, Μίλι Σάβατζ, μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι της.

Η Σάβατζ αντιλήφθηκε ότι ο διεθνής 25χρονος παίκτης είχε πρόσβαση στο κύκλωμα του σπιτιού το οποίο μοιραζόταν όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι και το κατήγγειλε στην αστυνομία.

“Μένει μόνη της και φοβήθηκε. Ένιωθε ευάλωτη. Έλαβε μηνύματα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Τζον είχε πρόσβαση στο κλειστό κύκλωμα”, υποστήριξε αστυνομική πηγή μιλώντας στην εφημερίδα “Sun”.

Ο Τζον Στόουνς και η Μίλι Σάβατζ πήραν διαζύγιο το 2018 μετά από 11 χρόνια, ενώ έχουν ένα κοριτσάκι τριών ετών, με την κοπέλα να μετακομίζει μαζί με το παιδί στους γονείς της μετά το περιστατικό, ώστε να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις