Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αστέρας – Πανιώνιος: Πήρε βαθμό μέσα στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ακόμα έναν βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και παρέμεινε αήττητος στην Τρίπολη συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία. Οι “κυανέρυθροι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό Αστέρα και βρίσκονται -προσωρινά- μόνοι στη δεύτερη θέση της Superleague μετά από 18 αγώνες! Δυναμική παρουσία από τους οπαδούς των “κυανέρυθρων”.

Ένταση.. πάθος και η πρώτη τους ισοπαλία στην Τρίπολη. Αστέρας και Πανιώνιος πήραν από έναν βαθμό (1-1), σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Οι φιλοξενούμενοι “πάτησαν” καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να κερδίσουν μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή, βρίσκοντας όμως μια σχετική δυσκολία στο χώρο του κέντρου, κόντρα στους Ιγκλέσιας και Τσουκαλά. Οι Αρκάδες απ’ την μεριά τους δεν έμειναν μόνο στο να προσέχουν τα μετόπισθεν τους, αλλά βγήκαν στην επίθεση και στο 15′ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μανιά να σουτάρει μέσα απ’ την αντίπαλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μιλόγεβιτς.

Ένα λεπτό αργότερα, η αψιμαχία που είχαν Μασούντ και Φαρίνια (πήραν από μια κίτρινη κάρτα) έφερε ένταση στο παιχνίδι και χάλασε για αρκετά λεπτά την εικόνα του, αφού οι δυο ομάδες είχαν νευρική ανάπτυξη και πολλές κακές – χαμένες πάσες. Η μεγάλη απόκρουση του Ντοναρούμα στο μακρινό σουτ του Μπεν στο 28′ έδωσε και πάλι… ζωή στο ματς. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, περιόρισαν αρκετά τους Νεοσμυρνιώτες, στο 42′ κέρδισαν πέναλτι (χέρι του Βλάχου σε εκτέλεση κόρνερ) και ο Μάσα ήταν εύστοχος για το 1-0.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακό από τους “κυανέρυθρους”. Στα πρώτα του λεπτά στο ματς (μπήκε αλλαγή), ο Ταπόκο έφερε το ματς στο 1-1 με κοντινό σουτ, ενώ στο 49′ παραλίγο να πάρει.. κεφάλι στο σκορ. Ο Ντοναρούμα έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Μπεν και στην επαναφορά ο Μασούντ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πανιώνιος ήταν εκπληκτικός και στο 53′ έχασε νέα απίστευτη ευκαιρία. Ο Τασουλής γύρισε στον Μασούρα, το σουτ του κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε στην Φούντα αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τα αμυντικά τους κενά κι έτσι δέχθηκαν μεγάλη πίεση. Στο 72′ όμως “άγγιξαν” και αυτοί το γκολ, αλλά ο Καλτσάς έστειλε με διαγώνιο σουτ την μπάλα μόλις άουτ.

Το παιχνίδι διατήρησε τον πολύ καλό του ρυθμό μέχρι τέλους, οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να νικήσουν τον Οικονόμου με κάποια μακρινά σουτ και το 1-1 να είναι το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται προς τους διαιτητές για τη φάση της ισοφάρισης (ζήτησαν χέρι από τον σκόρερ). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε