Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας
Eurokinissi

Ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-0), ένα αποτέλεσμα που τον έφερε με… ενάμισι βήμα πριν τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Πανσερραϊκό και ηττήθηκε με 2-0, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, αλλά είχε ανούσια υπεροχή. Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτό που «σόκαρε» τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας το 0-1 στο 38’. Ο Μασαρίποφ με ωραία κάθετη μοίρασε στον Τομάς και αυτός με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι… ουρανοί άνοιξαν στην Τρίπολη στην επανάληψη, ο Αστέρας προσπάθησε να έχει την ίδια εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος, αλλά ο Πανσερραϊκός όχι μόνο διαχειρίστηκε σωστά την πίεση που δέχθηκε, αλλά έφτασε και σε δεύτερο γκολ, στο 58’. Μετά από μπαλιά του Χατζηστραβού, ο Σοφιανός έκανε το 0-2, με ωραίο πλασέ.

Στην κορυφαία του στιγμή για να μειώσει στο σκορ (72’) ο Αστέρας Τρίπολης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βαλιέντε, μετά και από επέμβαση του Κατσίκα.

Στο 90’ οι Αρκάδες σκόραραν με τον Μιριτέλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Βαλιέντε πάνω στον Κατσικά, με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να ακυρώνει το τέρμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις