Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Μιριτέλο έβαλε τους Αρκάδες στην εξάδα της Super League

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Μιριτέλο έβαλε τους Αρκάδες στην εξάδα της Super League
Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού (1-0) με γκολ του Μιριτέλο -που πέρασε στο ματς στο 71′- έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη και “σκαρφάλωσε” στην έκτη θέση της Super League, αφήνοντας τους Σερραίους τέσσερις βαθμούς πίσω του.

Με τον Χουάν Μιριτέλο να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή», ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και «λυτρώθηκαν» από το γκολ του Αργεντινού φορ, που είχε περάσει αλλαγή στο ματς από τον Μίλαν Ράσταβατς. Τρίτη σερί ήττα για τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία που θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία στο φινάλε.

Στο 78′ ο Μιριτέλο πήρε την πάσα του Χουλιάν Μπαρτόλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα διαδοχικά λάθη των Χοβάν κι Εμίλ Μπέργκστρομ, για να σημειώσει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Νίκος Παπαδόπουλος αντέδρασε σωτήρια σε τετ α τετ με τον Άλεξιτς που δεν μπόρεσε να σώσει το βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις