Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ 3-0: Εμφατική νίκη με εκπληκτικό Γουότκινς

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ 3-0: Εμφατική νίκη με εκπληκτικό Γουότκινς
Reuters

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται σε εκπληκτικό “φεγγάρι”. Η Άστον Βίλα “πάτησε” την Νιουκάστλ με 3-0 στο “Βίλα Παρκ” και συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Δυο γκολ ο Όλι Γουότκινς.

Την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο επιβεβαίωσε η Αστον Βίλα με το εμφατικό 3-0 επί της Νιουκάστλ, στο εναρκτήριο ματς της 31ης αγωνιστικής της Premier League.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 27χρονο επιθετικό, Όλι Γουότκινις (ασίστ, δύο γκολ, ενώ δε μέτρησε και τρίτο που πέτυχε μετά την χρήση του VAR), οι γηπεδούχοι… προσγείωσαν τους «ανθρακωρύχους» (από τα μέσα Μαρτίου μετρούσαν 5 σερί «τρίποντα» στο πρωτάθλημα), πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη τους, ενώ διατήρησαν το αήττητο για 8ο συνεχόμενο ματς.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 50 βαθμούς (6οι) και βρίσκονται πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (στο -6 από την 4η Νιουκάστλ, έχοντας όμως δώσει και ματς περισσότερο). Με 7 αγωνιστικές ν΄ απομένουν και με την… φόρα που έχουν δεν θα πρόκειται για έκπληξη εάν στο φινάλε κάνουν το θαύμα και βρεθούν την επόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις