Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Φίλος των γηπεδούχων έπαθε καρδιακή προσβολή, καθυστέρησε να αρχίσει το ημίχρονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δεύτερο ημίχρονο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός είχε μια μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ένας φίλος των γηπεδούχων έπαθε καρδιακή προσβολή.

Συγκεκριμένα πριν από τη σέντρα του δευτέρου μέρους στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός υπήρξε μια μεγάλη καθυστέρηση, με τον κόσμο στις εξέδρες του Βίλα Παρκ να απορεί γιατί.

Η εξήγηση δόθηκε λίγο αργότερα, καθώς ένας φίλος των γηπεδούχων έπαθε καρδιακή προσβολή, με αποτέλεσμα αμέσως να του δοθεί ιατρική βοήθεια.

Μάλιστα όταν μαθεύτηκε η είδηση και ο άτυχος άνδρας βγήκε εκτός γηπέδου, οι φίλοι της Άστον Βίλα του πρόσφεραν ένα ζεστό χειροκρότημα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα